Švedska želi spremeniti Ogledov EU snusa

Avtor James v politiki

Sem prebral naslednjo zgodbo o stockholmskem Novice in menil, da je treba izpostaviti, kako pomembno je to. Z visoko stopnjo kajenja v večjem delu Evrope, bi švedski snus pomaga no smoking Sweden Wants to Change EU Views on Snus tiste, ki uživajo tobaka prehod na varnejše alternative kajenja cigaret, vendar je večina držav članic EU, zavrnejo dovoljenje za prodajo snusa znotraj svojih meja.

Veselim se učenja izid te prihajajoče srečanje, in upam, da ima pozitiven izid za snusa. Nenavadno je, da ameriški stil potapljanje tobak je še vedno na voljo za prodajo v EU.

Naslednji teden se bodo ministri EU se bodo pogovarjali o tem, kako spremeniti direktive o tobačnih. Švedska ministrica za trgovino Ewa BJÖRLING upa, da bi prepričali svoje kolege, da je sedanja zakonodaja ni logično. Ona trdi, švedski snus manj nevaren, kot na primer pakistanski snusa in francoski žvečenje tobaka, ki je že zakonito. BJÖRLING dejal švedski radio:

  • Velika razlika med švedskega snusa in druge snusa, ki je že na trgu EU je, da so švedske blagovne znamke izdelujejo na drug način. Ima nižjo vsebnost nevarnih snovi, kot so nitrozaminov in benzoin.

Švedska vlada trdi, prepoved snusa krši načela notranjega trga. Vendar pa si želijo strožji nadzor tobačnih izdelkov in več znanstveno analizo vsebine. Vseh osem stranke v Riksdag so za poskuse vlade, da umakne prepoved.

Resnično sem občutek, da tobač.izd škoda zmanjšanje je najboljša politika, ko gre za tobačne zakonodaje. To me frustrira vedoč, da tako kot moji državi Kanada, EU še naprej potrošnikom omogočila dostop do veliko bolj škodljive izdelke, vendar noče priznati uporabe snusa kot učinkovitega nikotinskega nadomestnega zdravljenja , v mojem primeru zaradi česar je veliko dražje za nakup snusa kot cigarete (kot za mnoge bralce Snus Authority). Vendar pa sem se odločil, da nadaljuje uporabe snusa, namesto dima zaradi koliko bolje sem se počutil, ker sem preklopil od kajenja snusa. Plus, sem se zgodi, da se mi je okus nekaj različnih znamk snusa veliko več kot jaz okus cigaret!